Ruimte om te wonen

De 41 woningen in Zonneweide variëren in grootte van 122 tot 158 m2. Ze zijn verdeeld over negen blokken in diverse samenstellingen. Parkeren is zoveel mogelijk gecentreerd in parkeerhoven zodat de woningen optimaal omzoomd worden door groen. De woningen zijn gebouwd met donkerbruine en bruinrode bakstenen gevels waardoor een klassieke uitstraling ontstaat. Uiteraard voldoen de woningen aan alle eisen van deze tijd. Huurprijzen vanaf € 1020,- per maand.

woonkamer-d1

Veel variatie in indeling


Er is veel variatie binnen de woningen van Zonneweide. Er zijn 12 typen waardoor elke woning een eigen signatuur heeft. Enkele woningen hebben prachtig geornamenteerde Franse balkons, andere hebben een tuitgevel of variatie daarop of een extra groot raam in de zijgevel. Er zijn woningen met 4 slaapkamers en woningen met 3 slaapkamers en een zolder die multifunctioneel indeelbaar is. Wilt u een hoekkeuken of toch liever een keuken met eilandopstelling? Een badkamer met toilet of toch liever een separaat toilet op de gang? Er is altijd een woning naar wens te vinden. Welke woning u ook kiest, ze zijn allen voorzien van dubbele deuren naar de ruime achtertuin. De openslaande deuren met zijramen zorgen daarnaast voor een heerlijk lichte woonkamer.

Meer over de keuken

De greeploze witte Bruynzeel keuken heeft een gepolijst zwart quartsiet werkblad (Easy miner). De volledig ingerichte keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, oven/magnetron combi en afzuigkap. Allen van het merk Siemens. Er is keuze uit woningen met een rechte opstelling, hoek-opstelling en eiland-opstelling. Waar gaat uw voorkeur naar uit?


Uw badkamer

De comfortabele badkamer heeft een dubbele wastafel, douche en toilet in de badkamer of een separaat toilet. De vloeren van de badkamer en het toilet zijn betegeld met donkergrijze Mosa vloertegels (30 x 30 cm) en ter plaatse van de douche afwisselend met 10 x 10 cm en 15 x 15 cm tegels. De wanden van toilet en badkamer zijn afgewerkt met mat witte Mosa wandtegels (25 x 33 cm).

 

Indeling van de woningen

De woningen variëren van 122 tot 158 m2. De indeling is als volgt:

 

Begane grond: via de entree is het toilet, de meterkast en de woonkamer bereikbaar. De woonkamer met veel lichtinval bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de achtertuin. Aansluitend aan de woonkamer is de volledig uitgeruste open keuken.

 

1e verdieping: hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met toilet of separaat toilet.

 

2e verdieping: deze is via een vaste trap bereikbaar. Op de tweede verdieping annex zolder heeft u, afhankelijk van het type woning, keuze tussen een woning met een open multifunctionele ruimte, of een vierde slaapkamer in combinatie met open multifunctionele ruimte.

 

Wandafwerking

Glad gestucte muren die sausklaar zijn.

 

Buitenruimte

Elke woning heeft een eigen riante tuin met houten berging in de achtertuin.

zonneweide-3

Natuurlijk duurzaam


Bijna alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Alle woningen binnen dit project zijn gasloos, aangezien de aardwarmte pomp elektrisch gestuurd is.

Bij alle woningen worden de begane grond en eerste verdieping verwarmd via comfortabele vloerverwarming. Waar op de zolderverdieping een 4e slaapkamer is, wordt deze eveneens via vloerverwarming verwarmd.